Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus

NEN 3140 vakbekwaam persoon cursusWanneer je werkt in een elektrobedrijf is het aan te raden om de NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus te volgen. Dit kun je doen bij PTC Opleidingen in Vianen. Wanneer je de cursus succesvol afrond kun je als vakbekwaam persoon in de elektrotechniek werken. Dat is niet alleen veiliger voor jezelf maar ook voor collega’s!

Zelf hebben wij onlangs PTC Opleidingen ingeschakeld omdat ik wilde dat een aantal medewerkers de cursus gingen volgen. Dit is mij erg goed bevallen! De docent was erg ervaren en kon zijn kennis goed overbrengen op de groep. De cursus werd in één dag gegeven en aansluitend vond er een examen plaats. Dankzij de goede uitleg van PTC Opleidingen is iedereen direct geslaagd en zijn ze nu gecertificeerd als vakbekwaam persoon.

Cursus gericht op jouw bedrijf

Ben jij werkgever en neem je mensen aan die nog geen VP zijn? Of ben je als particulier geïnteresseerd in de NEN 3140 vakbekwaam persoon cursus? Neem dan contact op met PTC Opleidingen om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een cursus op maat maken die is gericht op de veiligheidsrisico’s bij jou op de werkvloer. Ook is het vaak voordeliger om de cursus met een grotere groep te volgen!