Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Gordijnen in Best, koop je natuurlijk bij Das & Vlassak

gordijnen in Best

Wij waren op zoek naar mooie gordijnen in Best. Hier zit het bedrijf  Das & Vlassak en wanneer je op zoek bent naar goede zonwering, dan kan je hier bijzonder goed slagen. Zij hebben al meer dan 30 ervaring op het gebied van alle soorten zonweringen. Wanneer je nu kiest voor een rolgordijn, een luxaflex of wat dan ook, je kan het hier allemaal vinden. Wij wilden deze keer mooie plissegordijnen in onze woonkamer hebben. Op de lamellen waren wij inmiddels al op uitgekeken. Deze hingen al zo lang in onze woonkamer, daar moest beslist iets anders voor terug komen.  gordijnen in Best

Wij hebben zeer mooie gordijnen in Best uitgekozen

Het bedrijf Das & Vlassak heeft echt een enorme keuze, als je op zoek bent naar zonweringen. Zowel voor binnen als voor buiten, kan je hier goed slagen. Toevallig waren mijn ouders hier een tijd terug geweest. Zij ware op zoek naar markiezen voor aan de gevel van hun huis. Zij wonen in een oude boerderij en om daar normale zonweringen te gaan hangen staat niet echt mooi. Markiezen hebben een nostalgische uitstraling en dat past precies bij hun huis.

Ondertussen zijn wij ook geslaagd om mooie gordijnen hier in Best uit te zoeken. Kan ook niet anders, want het assortiment is enorm.