Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Aan de slag met bedrijfsanimaties

Sinds kort zijn we met een bedrijf in zee gegaan om een aantal bedrijfsanimaties voor ons te laten maken. Omdat we een aantal nieuwe systemen hebben, en dit soms nogal lastig is om uit te leggen, willen we dit middels animaties verduidelijken. We hebben een extern bedrijf gezocht die past bij onze wensen. Ze konden haarfijn aanvoelen wat er nodig was om de animaties goed te kunnen maken. Ik heb al een kleine opzet gezien en ben nu al zeer tevreden. Ik denk dat ze alles in huis hebben om dit tot een succes te maken.

download

Zowel intern als extern

De filmpjes worden zowel intern als extern ingezet. Dit betekent dat er twee versies komen. Ze verschillen niet erg veel van elkaar, maar de externe filmpjes zijn iets meer gericht naar de klant toe, iets informeler. De ander, de interne, is gewoon puur seq informatie gericht. Ik vind dit een hartstikke leuke en goede manier om je bedrijf te optimaliseren. Sinds ik wat meer ben gaan rondzoeken op het internet kom ik steeds meer handige tips tegen om je bedrijf nog grondiger te maken. Ik kan nog veel leren, maar dat vind ik niet erg.