Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Data scientist vacatures duidelijk op een rij

vacatures it

Vacatures gezocht

Een tijd geleden besloot ik dat het tijd was om een carriere switch te maken. Ik wilde mij gaan richten op data science, maar kwam erachter dat data scientist vacatures niet zo eenvoudig te vinden zijn. Omdat data scientist vacatures erg specifiek zijn en ook niet veel gevraagd worden, moest ik goed onderzoek doen om de ideale functie te vinden. Wanneer je op zoek gaat naar data scientist vacatures, houd je rekening met meerdere factoren. Zo wil je natuurlijk bij een goed en betrouwbaar bedrijf werken en in een functie werken waarin je het werk erg leuk vindt en ook jouw kwaliteiten kan laten zien.

Al met al ben ik op die manier uitgekomen bij Novisource. Novisource had een aantal mooie data scientist vacatures online staan die duidelijk uitgelegd werden en mooi onder elkaar stonden. Het was een prettig overzicht van mogelijkheden, dus daar ben ik direct op in gegaan.

Inmiddels ben ik twee weken geleden begonnen in mijn nieuwe functie als data scientist en daar ben ik erg blij mee. Het proces is snel verlopen en ik zie mijzelf hier nog wel een aantal jaren werken! Kijk ook eens naar jouw opties!