Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Allround makelaar in heel Amsterdam

Huis kopen

Finsens Makelaardij is als makelaar actief in heel Amsterdam. Zowel in Noord, Oost, Zuid en West kunt u dit makelaarskantoor inschakelen. Finsens biedt diverse diensten aan: verkoop, verhuur, aankoop en taxaties. Dat doen ze uitstekend, want hun makelaars hebben actuele kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, de regelgeving en alle technische aspecten.

Makelaar in Amsterdam

Makelaar in Amsterdam Noord

Als aankoopmakelaar werkzaam zijn in Amsterdam Noord is geen eenvoudige job. Dat weet iedereen die een huis zoekt aan de overkant van het IJ. Het aanbod is zeer schaars en de huizenprijzen lopen ver uiteen. Een goed netwerk kan cruciaal zijn. Finsens Makelaardij is de makelaar in Amsterdam Noord met de juiste informatie en kennis.

Makelaar in Amsterdam Oost

Taxatie is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van een woning. Ook bij het afsluiten van de hypotheek, financieren van een verbouwing, het bepalen van de huurwaarde en bij de opgave aan de Belastingdienst is een taxatierapport nodig. Mocht u een woning willen kopen in Amsterdam Oost, de Finsens makelaar regelt de taxatie onafhankelijk en deskundig.

Op zoek naar een goede makelaar in Amsterdam

Makelaar in Amsterdam Zuid

Waar hoort u op te letten bij de verhuur van uw huis in Amsterdam Zuid en hoe vindt u een betrouwbare huurder? Finsens makelaardij weet als ervaren verhuurmakelaar de antwoorden op deze vragen. De makelaar in Amsterdam Zuid brengt u op de hoogte van alle essentiële zaken en zorgt ervoor dat uw woning aan betrouwbare huurders wordt voorgesteld.

Makelaar in Amsterdam West

Als verkoopmakelaar voert Finsens de onderhandelingen voor u. Een Finsens makelaar in Amsterdam West zet net die ene stap meer. Waardoor hij in de huidige markt kansen ziet en creëert om uw huis te verkopen. Kortom: Finsens Makeaardij is een gerenommeerde makelaar in Amsterdam met kennis van zaken en een zeer uitgebreid netwerk. Mocht u uw woning willen verkopen of verhuren, bent u bij dit makelaarskantoor in goede handen.