Stapotheek Fox

Stapotheekfox.nl

Uw kast op maat bij Van Galen Interieur

kast op maat

Bij Van Galen Interieur kunt u zeer eenvoudig een kast op maat laten maken. Er zijn hier verschillende kasten mogelijk, precies naar uw wens. De kasten die u onder andere op maat kunt laten maken zijn inloopkasten, schuifdeurkasten en draaideurkasten.

Design kast

Voordelen bij Van Galen Interieur

Als u bij Van Galen Interieur een kast op maat laat maken, geniet u van verschillende voordelen. Deze zijn voor u op een rijtje gezet:

  • Heel precies en netjes;
  • Kwalitatief zeer goed maar altijd een scherpe prijs;
  • Ontwerp de kast naar uw wens zeer eenvoudig via de website.

Online uw kast samenstellen

Op de website van Van Galen Interieur kunt u zelf uw kast samenstellen. Dit wordt gedaan middels het online programma. De kast op maat kan dan in elke situatie worden toegepast, precies zoals u het wil. U weet dan direct de prijs en de bouwer van de kast weet direct de afmeting.

kast op maat laten maken

Uw kast op maat

Van Galen Interieur heeft verschillende kasten die u op maat kunt laten maken:

  • Schuifdeurkast op maat;
  • inloopkast op maat;
  • Industriële kast op maat.

Naast deze kasten kunt u ook industriële deuren en schuifdeuren op maat laten maken. Lijkt u dit wel wat? Laat dan uw kast op maat maken.

Neem contact op

Indien u uw kast op maat wil laten maken, kunt u direct contact opnemen met Van Galen Interieur. Dit kunt u doen middels het contactformulier op de website. Ook kunt u een kijkje nemen in de showroom in Barendrecht. Weet u al hoe uw kast moet worden? Vul dan het online programma in. U weet dan direct hoeveel u voor uw kast betaalt en uw bouwer kent de afmetingen. Zo kan uw kast zo snel mogelijk bij u geplaatst worden.